Gone gone gone

Sista dagen på VFU:n idag. Känns lite bitterljuvt. Har haft 5 helt otroliga veckor på min praktik. Efter att ha gjort detta känner jag verkligen att jag valt rätt och att lärare nog är min grej. Det har varit härligt att få umgås med elever och ställa sig framför klassen bara för att se att de verkligen lyssnar på en och gör vad man ber dem att göra.

Min handledare har varit helt fantastisk och jag har lärt mig otroligt mycket på dessa veckor. De flesta lärare har varit hjälpsamma och har inkluderat en i diskussioner med mera. Är otroligt glad att jag hamnade på den skolan jag gjorde och att jag fick den handledare som jag fick. Satt ju inte helt fel att jag även fick sällskap av Elin isället för att behöva gå helt själv.

Eleverna har väl varit som elever brukar. Det är en del pill med telefoner och snack om annat på lektionstid, men de lyssnar på en när man pratar med dem och har inga problem med att fråga om hjälp av oss. De lektionsdelar jag har tagit hand om har de genomfört bra även om de kanske inte tyckt att det varit världens roligaste saker. Men det känns i alla fall som att det bara kommer att bli lättare i framtiden, i alla fall för att man tror på sig och det man gör. 

Beställt böcker till nästa kurs och de kom idag. Var lika bra, nu kanske man kan vara lite duktig och bläddra igenom dem innan dess. Efter denna korta kurs blir det sommarlov. Kan inte fatta att det här året har gått så himla fort. Tiden bara flyger förbi. Fortsätter det såhär så kommer vi snart ha examinerats och börjar jobba som lärare på riktigt.

Valborg idag då. Firar med soffhäng och mys med katterna. Har ätit thai-mat och sen blir det jordgubbar och glass. Mums 😀

Ha det bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s