Seven Bridges Road

Ännu en ny vecka och nu är vi inne i December. Helt otroligt att tiden går så himla fort. Känns som om det nyss var sommar. Nu är i alla fall julen på gång vilket betyder julpynt. Mysigt värre, och det alla ljus som lyser upp gör att det känns bättre i mörkret. Nu ska det bara komma lite snö också.

Förra veckan tillbringades ute hos pappa då vi var hundvakt åt fina Jack. Robin och Mimmi befann sig i London. Var inga problem med Jack, där kan vi snacka om lätthanterlig hund.

På fredagen tog jag mig till Västerås med hjälp av snälla Isabelle som lät mig åka med så jag slapp ta bussen. Träffade väl i V-ås Sandra och vi tog oss en sväng ner på stan. Flera timmar senare gick vi till Rocklunda ABB Arena för att se när VIK mötte Mora IK i den Allsvenska Hockey serien. VIK vann med 3-2 vilket vi tackade för. En riktigt bra match alltså. Rocklunda Arena måste dock vara en av de mest skräck injagande arenorna jag varit it. Trapporna kändes som stup och jag tror att det var minst 50 cm mellan varje trappsteg. Upp var inga problem men hur man skulle ta sig ner var något som man funderade starkt över under matchens gång. Tack och lov så var det ingen som skyndade nerför trapporna, så vi tog oss helskinande där ifrån.

Resten av helgen har bestått av julpyntning både hos mamma och pappa. Firade även att Robin och Mimmi har förlovat sig. Detta gjorde dom i London. Happy family all around 🙂

Nu i veckan blir det skola blandat med hundvakteri. Farmor och farfar åker till Åland så jag ska ta hand om favorit Nikki.

Ha det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s