Last woman standing

Känner mig dränkt i skolarbete just nu. Har två uppsatser, en hemtenta och en presentation som alla ska bli klara inom tre veckor. Det är helt otroligt att vi snart är klara med första kursen. Känns som om jag började programmet igår. Har redan hunnit vara ute på fältstudie på den skola där jag ska praktisera i framtiden, vilket trevligt nog är min gamla gymnasieskola. Det var riktigt häftigt att återvända till Eskil som lärarstudent och inte som elev. Ser verkligen fram emot att göra liknande saker i framtiden. Nu känns det helt rätt att jag valde lärarprogrammet.

Har fullt upp med tre katter. Thorin har hunnit bli 1 år gammal, Kattla är 11 månader och lilla Graal blir snart 7 månader. Dagligen så lever de rövare i våran lilla lägenhet. Men mysigt är det i alla fall.

Har ombre färgat håret. Har velat testa det sen innan sommaren, men varje gång jag har tänkt köpa färgen så har den varit slut. Men nu fanns det på Kicks så passade på att köpa. Blev lite blondare på höger sida där jag har varit blonderad förut, men förutom det så är jag väldigt nöjd med resultatet. 

NHL säsongen har börjat nu också! Yees! Go Chicago Blackhawks!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s