Read all about it pt.III

Hemma i Mälby igen efter att varit inne hos mamma sen i Söndags. Har inte gjort mycket, blev mest att slöa runt i lägenheten trots att det var supervarmt och fint ute. Hoppas vädret håller i sig så jag kan sola nu när jag är på landet 🙂

Blev hundvakt åt brorsans flickväns mammas hundar en sväng idag. Smita och Smilla hete dom små yrvädren. Skitsöta var dom, Smilla var supergosig. Funderade på att sno henne men dessvärre vet både Robin och Mimmi vart jag bor ;D Gosade runt med dom i Rinmansparken. Stor skillnad att gå med båda dom hundarna mot vad det är att gå med Nikki. Henne blir man ju galen på så som hon drar och har sig. Nu hade jag två hundar avslappnat kopplade i en hand. Nu är dom inte helt vana att gå i koppel (bor på landet och används som fårhundar) så dom gick lite hur som helst, men dom drog inte och var väldigt lätta att ha att göra med.

Efter att Robin och Mimmi hämtat upp hundarna igen så packade jag iordning mig och väntade på att mamma skulle sluta så hon kunde skjutsa ut mig till pappa. Nu väntar jag på att Morden i Midsomer ska börja.

Imorgon blir det en joggingtur på dagen om det inte är skållhett ute och sen blir det en sväng in till stan på kvällen för att träffa Sara och Elin. Skulle ha träffat dom idag men blev inte av pga vovvarna. Måste komma igång med joggingen nu igen efter uppehållet efter Å-varvet, annars kommer jag aldrig komma igång igen.

Annonser

En reaktion på ”Read all about it pt.III

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s