A woman’s heart is a deep ocean of secrets

Fortfarande sjuk. Inte mycket bättre fastän jag valde att stanna hemma idag. Blir nog hemma imorgon också, eftersom jag fortfarande har feber. Skiftar mellan att frysa rumpan av mig och svettas. Mindre kul.

Är så deprimerad att jag suttit och tittat på Edmonton Oilers tv-show ”Oil Change”, vilket inte är helt acceptabelt eftersom dom är rivaler till mina pojkar. Men deras tv-show ligger i alla fall ute i hela avsnitt till skillnad från Blackhawks serie som det bara ligger ute korta klipp ifrån 😦 Makes me sad. Om jag dessutom måste hejja på något annat lag i NHL så är det nog Oilers, därför att dom spelar ett fint spel (inte lika våldsamma som vissa andra lag) precis som Hawks, och det verkar vara en härlig grupp människor 🙂 Så pluspoäng för det.

Nu ska jag tugga i mig lite is (för vanligt vatten smakar skit just nu, det enda jag kan dricka är kaffe och apelsin juice(som tog slut tidigare idag). Var tvungen att springa till Tesco’s för att köpa Kleenex under dagen men glömde såklart att köpa mer apelsinjuice. Skyller det 100% på febern. Sleepy time snart, innan dess lite Eddie Izzard 🙂 Ha det!

 

ps. många pussar och kramar till mamma som opererades tidigare idag 😀 (mycket tidigare, typ 12 timmar sen ;D) Älskar dig mamma ❤ ds.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s